Denne webside anvender cookies for at give en bedre brugeroplevelse.


MAURICE LACROIX AIKON #TIDE – DET ER DET EN DRÅPE GJØR

Forbered deg på bli blendet! Maurice Lacroix avduker det lyseste, funky utvalget av klokker, som tilbys i en rekke i øynefallende farger. AIKON #tide er laget for å bli lagt merke til. Og det beste av alt, AIKON #tide er med på gjøre havene litt renere, takket være revolusjonerende teknologi som omgjør plastavfall til sveitsiske kvalitetsklokker. AIKON #tide er kul med en samvittighet, og det kommer til å chille i nærheten av deg veldig snart.

EN EKTE AIKON 
Maurice Lacroix lanserte AIKON første gang i 2016, en modell som siden har hatt utrolig suksess. DNA-et til AIKON viser seg i modellens nøyaktige tidtaking, dens imponerende lesbarhet og utsøkte brukerkomfort. Og til felles med alle Maurice Lacroix-produkter, leverer AIKON høy verdi for pengene.

AIKON #tide deler de samme egenskapene som andre klokker i AIKON-familien, men er laget av #tide resirkulert plast fra havbunnen kombinert med glassfiber. Det resulterende komposittmaterialet er dobbelt så hardt som standard plast, fem ganger mer motstandsdyktig og har et karbonavtrykk som er seks ganger lavere enn PET. Urkassen, etuiet, baksiden, kronen, endestykket og spennen på denne nye modellen er alle laget av dette komposittmaterialet. Det trengs 17 flasker for å lage en fabelaktig klokke og dens skreddersydde emballasje, 100 % laget av #tide-materiale. Dette er vinn-vinn for alle parter.

Utover de livlige fargetonene og urkassen, er urskiven utsmykket med et Vague du Jura -motiv, en stilig referanse til havet. Kassen måler 40 mm i diameter og har en flat safirkrystall (ett flatt safirglass), noe som øker lesbarheten. For en ekstra følelse av glamour, er flere modeller også tilgjengelige med diamant-besatte indekser. AIKON #tide er utstyrt med en skru-krone sammen med en skrudd baklokk, detaljer som bidrar til klokkens imponerende vanntetthet på 100m. Modellen er også utstyrt med Easy Strap Exchange -systemet, som lar brukeren bytte remmer uten behov forverktøy. Senere, i 2022, har Maurice Lacroix til hensikt å avduke enda en versjon av AIKON #tide utstyrt med en lenke laget av, ja du gjettet riktig, kompositt-materiale!

Hjertet til AIKON #tide er et kvartsverk som leverer bekvemmelighet og presisjon. Som du forventer av en sveitsisk klokke, er AIKON #tide et kvalitetsprodukt, støttet av 5-års garanti. Det er tross alt en AIKON.
Loading
Loading