This website uses cookies to enhance your experience.


Izabel Camille Jewellery er skandinavisk smykkedesign kjent for høy kvalitet og enkle, vakre design.Merket ble grunnlagt i 2008 av Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard, og deres intensjon var å skape mote smykker i sølv til rimelig pris. Alle skisser tegnes for hånd, og smykkene utvikles sammen med dyktige gullsmeder i Asia.

Smykkene er inspirert av det fantastiske skandinaviske lyset, vakre farger og klassiske geometriske former og linjer.

Izabel Camille skaper feminine smykkekolleksjoner som gir kvinner muligheten for å leke, eksperimentere og gir frihet til å skape sitt eget personlige uttrykk gjennom smykker.

Alle smykkene er laget av sterlingsølv (925), forgylling på 18K gull og alt av lyst sølv er også produsert med Rhodium. I tillegg er alle smykkene kun laget med ekte stener.


Cecilie Schmeichel x Izabel CamilleIzabel Camille har laget en designkollaborasjon med Cecilie Schmeichel, og sammen har de laget den vakreste smykkekolleksjonen basert på Cecilies egen historie.

"Jeg drømmer at når en kvinne tar på seg øredobbene, øker de hennes selvfølelse. Når solen fanger kanten av steinen på ringen, gir det henne et smil om leppene og tanken på at "jeg er badass"
Loading
Loading